Fabricage


We maken ons meubilair zorgvuldig op maat voor je project. Perfect passend bij de gebruikseisen, de stijl van de inrichting en de gewenste uitstraling. We voeren de volledige productie in eigen huis uit. Van ontwerp en 3D tekeningen tot en met stofferen, montage en onderhoud. Dat maakt het mogelijk prettig flexibel in te spelen op elke specifieke wens.

Bijna alles kan


Materiaalkeuze, kleurkeuze en afwerking, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je het ontwerp veranderen, gaandeweg dingen wijzigen of iets laten toevoegen? Bijna alles kan. Snel, efficiënt en met maximale grip op het hele proces. Als je wilt, maken en plaatsen we een proefopstelling. Zo kan het ontwerp tot in detail op de situatie ter plekke worden afgestemd.

Machinepark


Onze vakmensen werken met hoogwaardige technische faciliteiten. Als het machinale gedeelte van de productie gereed is, worden de meubelen in onze montageafdeling geassembleerd en met veel zorg afgewerkt.

 

Ons machinepark omvat onder meer:

CNC machine

Zaagmachines

Kantenaanlijm machine

Schuur- en freesmachines

Persen

Stoffeerderij en Naaiatelier


Onze allround ambachtslieden en ervaren naaisters leggen zich toe op stofferen en bekleden. De technieken en stoffen zijn afgestemd op de functie en de gewenste uitstraling van het meubilair. We gebruiken stoffen en materialen van uitsluitend hoogwaardige kwaliteit, met uiteraard veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit.

 

In onze stoffeerderij vind je onder meer:

CNC stofsnijmachine

Professionele naaimachines

Gespecialiseerde foamplakkerij

Ook voor grotere projecten


Wil je een extra groot project bij ons onderbrengen? Dan kunnen we ons vaste netwerk van zelfstandige stoffeerders mobiliseren. Bij pieken in de productie versterken ze ons team, zodat de hoge kwaliteit constant gewaarborgd blijft.